Våra producenter

Hälsa på oss

Vineriet är ett viktigt exempel på state-of-the-art-teknik. De moderna struktur-och processteknik, omfattar vinframställning traditioner, garantera produktion av hög kvalitet. Varje steg i produktionen övervakas av oenolog Giuseppe Gallo och hans personal. Alla kar är 316 rostfritt stål och övervakas av ett datoriserat system i varje steg av vinframställning cykel.

CantinaTinazzi producerar: Tinazzi – Selezione di Famiglia, Ca’ de’ Rocchi, Le Due Giare.

Tinazzi, namnet av familjen som har alltid driva företaget, härleder från ordet för en speciell typ av behållare som liknar en tunna, med en öppning på toppen. Krossade druvorna sätta i dem jäsa. Den Tinazzi - Selezione di Famiglia linje utvecklades därför inte bara som en direkt hänvisning till familjens namn, men också för att fira den länk som binder vin till ursprunget till efternamn.
Dessa viner återspeglar den ständiga forskning som sätter Casa Vitivinicola Tinazzi ifrån varandra, för att erbjuda de allra bästa i viner från Valpolicella och provinsen Verona.

 

Ca 'de' Rocchi, en historisk linje från Tinazzi, omfattar det bästa av Veneto produktion, erbjuder värdefulla, prestigefyllda viner. Linjen innehåller ett antal pristagare i ledande lokala, nationella och internationella tävlingar för vinframställning.

 

Le Due Giare" varumärke tar inspiration från tanken att bibehålla egenskaperna hos de regionala viner (Venezie och Apulien totalt) och gör dem enkla viner, att vara berusad medan unga och vara väl kombineras med mat och dagliga måltider.