Våra producenter

Hälsa på oss

Kingston Estate är en av Australiens största druvodlare de äger en omfattande portfölj av vingårdar i en rad olika regioner över hela södra Australien och Victoria, som sträcker sig från torra odlas svalt klimat till inre bevattnade.

 

The Kingston historia
Nina och Steve är både grekiska invandrare till Australien och träffade varandra samtidigt plocka druvor i Riverland 1961. De köpte snart en tomt att bygga ett jordbruk och 1965 de stolt plockade de första druvorna från deras egen vingård.

Till winery var grundande bredvid vår vingård 1985. där vinframställning stil snabbt slagit an en sträng som de började exportera det viner runt om i världen, hitta särskilt tidig framgång i Storbritannien och Kanada.

Från dessa början har de vuxit till en av Australiens mest betydelsefulla vin exportörer och druvodlare, starkt fokuserade på långsiktiga relationer med kunder över hela världen och bygga vårt rykte för kvalitet, tillförlitlighet och kontinuerlig förbättring.

Nina och Steve fortfarande kan fortfarande hittas på vingården på de flesta dagar medan Bill Moularadellis fortsätta att köra vingård och vingårdar. hans fru Ivanka sköter viktiga exportkunder medan det tre skolåldern döttrar har "Mo systrar Vineyard" namnges i sin ära, och de ser verkligen fram emot den dag de börjar lägga till egna kapitel till vår familj resa i vin.

 

 

 

 

Kingston Estate

Pris 147,25 kr
Standardiserat pris:
Pris 120,50 kr
Standardiserat pris: