Våra producenter

Hälsa på oss

En  ny moderne vingård med modern estetik vars primära mål är att fastställa och införa alla normer för högre kvalitetsvinproduktion.

Vår anläggning är ett utmärkt sätt för världen att lära känna Kos inte bara som ett resmål för sin semester utan som en ö med stor vinproduktion, viner med särskilda smaker avslöjade med dem naturen på det land där druvorna odlades. Varje möte med människor som är vänner av vin och resan med dem från vår vingård till deras glas. En resa som upprepas varje år och ändå är det annorlunda varje år, en ny sökning efter de bästa upplevelserna och nyanserna i viner.

 

Efter många år blev vår dröm sann, på den vackra ön Kos, mitt i ön, vid foten av bergsdikaios, i det välkomnande landet Asfendiou, sedan antiken har kända viner producerats och det är här vår familj har skapat sin egen arv. Genom att plantera de första druvorna 1996 under ledning av Prof. Dimitris Stavrakas, gick vi in ​​i vinframställningens värld. Vår första enolog Giorgos Dedes gav också sin kunskap så att vi kunde göra våra steg framåt i Kos-ön.

År efter år växte vår passion tillsammans med våra vingårdar och idag har vi nått 12 hektar.

Hela familjen har varit tillsammans på denna väg och 2001 uppnådde vi en annan av våra drömmar, vår vingård börjar byggas. Vi avsätter 2500 kvm för att erbjuda våra druvor det perfekta hemmet. Med modern teknik och med respekt för miljön kan vi nu producera viner gjorda med passion och vård. En ny ålder Winery med modern estetik vars primära mål är att sätta och införa alla normer för högre kvalitetsvinproduktion och ge tillbaka något till ön som har givit så många saker till vår familj.

Kombinationen av bördiga grunder med de genomförda metoderna för odling bidrar till den optimala utvecklingen av vingården i alla utvecklingsstadier och säkerställer att druvorna mognar på det mest fördelaktiga sättet.

Christos Papagiannis tog över som vår enolog år 2005 och satte vår vingård, som redan hade vuxit, på en mer strömlinjeformad väg som gav våra viner vad de behövde för att få sin egen identitet.

I slutet av 2007 sätter vi Kos-ön i den nationella och internationella vinkartan genom att uppnå BGB och genom att vinna utmärkelser i olika internationella tävlingar.

 

Vi har kommit så långt men det finns fortfarande en lång väg att följa. Ser fram emot framtiden har vi investerat i en experimentell mikrovinodi med hjälp av sorter som vi har letat efter över hela Grekland, sorter som har gått vilse under åren och vi försöker få dem till liv och lägga tillbaka dem på bordet de tillhör.

 

Triantafyllopoulos Winery, (Koswinery)

Pris 130,00 kr
Standardiserat pris:
Pris 130,00 kr
Standardiserat pris:
Pris 170,00 kr
Standardiserat pris:
Pris 174,00 kr
Standardiserat pris: