Våra producenter

Hälsa på oss

Villa Doria vinerna är från Cappallotto Estate i Serralunga d'Alba i hjärtat av Langhe regionen. Denna egendom är redan 4 generationer i besittning Lanzavecchia familjen. Den 25 hektar. vingårdar ligger i ett kuperat område och är fullt planterad med vinstockar. Den använder modern teknik, men också med respekt för tradition och har även anslutit sig till gruppen "Biotipico" med strikta riktlinjer för användning av kemiska medel.

Tradition. Evolution. Framtiden.

Villadoria, ett vin, en djupt rotad tradition, en bro till framtiden. Under årens lopp har Lanzavecchia familjen vinproducenter för fyra generationer, bevittnade utvecklingen av ett område som har sin dyrbaraste skatt i vin.

De Serralunga d'Alba kullar är den idealiska platsen för odling av de infödda vinstockar på ursprunget Piedmont mest prestigefyllda viner. Det är i denna ovärderliga land som Villadoria ligger på Cappallotto Estate: över 20 hektar i hjärtat av Langhe, mestadels ägnas åt druvor växer.

Lanzavecchia familjen tror på idén om evolutionen av tradition i alla dess aspekter. Att vara à jour med tiden innebär att tillämpa den modernaste tekniken för att begreppet traditionell produktion som tar noggrann vård med varje steg i processen, från odling av vingården till distribution av den färdiga produkten.