Våra producenter

Hälsa på oss

Alain Jaume & Fils

Alain-Jaume

I den 14: e talet , under sin vistelse i Avignon , påvarna byggde en påvlig slott i Châteauneuf-du - Pape . Imponerad av områdets exceptionella " terroir " ( jorden och dess odlingsförhållanden ) , planterade de vingårdar runt slottet på terrasser täckta med mjukt rundade stenar .

Etablerat i den norra delen av Châteauneuf du Pape har Jaume familjen varit tillägnad konsten att vinodling sedan 1826.

Denna ärevördiga yrke är vårt arv , men framför allt är det vår passion , som kräver disciplin , uthållighet och en respekt för naturen och de utmaningar som hon ger oss . Varje årgång skiljer sig från den förra och vi måste skickligt anpassa våra odlingstekniker till den ständigt föränderliga beteende vinrankor, de druvor och terroir .

Vårt mål , som skickliga vinodlare , är att producera , noggrant och kärleksfullt , viner som är intensiv , rik och komplex och som återspeglar och förkroppsligar den underbara terroir i södra Rhônedalen .

Våra etiketter är stämplade " Alain Jaume & Fils " , med ödmjukhet men också med en viss stolthet , som vårt namn står för garantin i vårt ständiga engagemang för din tillfredsställelse

The Expression of Terroir,

the Power of Tradition...