Våra producenter

Hälsa på oss

Bodegas Vinaguareña

vinaguarena

VinaGuarena vingård ligger inom Toro ursprungsbeteckning gränser, en av de snabbast växande områdena av vin i Spanien. Det är utan tvekan en uppenbarelse när det gäller produktion av kvalitets- och moderna viner i Spanien.

Vineriet placeras i ett privilegierat dal nära Guareña floden, en biflod till Duero floden, integrerad i en egendom på 82 hektar mark, varav 22 hektar är ägnas åt produktion av vindruvor.

Utmärkta hundraåriga vinstockar, ny teknik, kunskap och passion för vin är introduktionsbrev från VinaGuarena vingård. Våra ansträngningar koncentreras på den inhemska sort, Tinta de Toro (Tempranillo). Våra viner kommer att förvåna dig med sin balans och elegans som, tillsammans med de ädla skogen, gör oss stolta över dem.

Vården av vingården, mikroklimatet, valet av druvor, kontroll och vård vi i varje process före och efter skörden och lagring på fransk ek (75% av våra fat är av fransk ek) ger våra viner med unik funktioner. Vår filosofi av arbete fokuserar på arbetet med att förbättra. Den ständiga uppmärksamhet för våra kunder och konsumenter sammanfattar andan i denna vingård grundades 1999 av en grupp ovillkorliga älskare av vin och detta land.