Våra producenter

Hälsa på oss

Château Lamothe-Vincent

Ch-Lamothe-Vincent

" I , 1873 och 1920 , da stora morföräldrar var och köpte sina första tomter , de var omedvetna om att de frukter som odlas på deras mark skulle blandas för att producera fina viner och att de också skulle kunna förenas för att bilda en familj fint vin odlare . blandningen från vinstockar från dessa två områden , först tillverkade 1969 , snart nöjda vin mäklare och köpmän från Bordeaux marknaden , som uppskattade denna vackra vin år efter år . själva namnet på ägarna producerade några kommentarer . Faktum Saint - Vincent , beskyddare av vinodlare , tycktes styra denna familjen ...

Fabien VINCENT De är arvtagare till traditionell kunskap , ständigt bygga vidare på , och är involverade i den professionella och kulturella vin livet i Bordeaux . Denna familj kontinuitet har hjälpt dem att utföra långvariga arbete i dränering eller få , progressivt , den idealiska druvsorter för de olika terroir . Den mest lämpliga vinframställning har utvecklats och en uppmärksam och erfaret team bidrar med kunskap i vingården , vid sidan av ägarna . Respekt av vinstockar framgår av minutiös omsorg kompletterar vinframställning , med dess temperaturkontroll, pneumatisk press , mognad på bottensatsen , etc. : Den senaste tekniken har använts i konstruktionen av en ny vinframställning källare .

Sedan ankomsten av Christophe 1990 har vingården omstrukturerats . Hans observation av vinrankorna är från 12 års ålder , och hans kärlek till jorden visar varje dag genom hans oändliga sökandet efter den perfekta balansen mellan jord och vin , ja , han är säker på att dessa är de enda faktorer som ger mogna och distinkta druvor . Vid denna tid , de första årgångarna som marknadsförs i flaskor ( från 1988 och framåt ) genom sina föräldrar , Bernard och Josette , har belönats med många utmärkelser och bra recensioner . När Fabien kom 1999 , prioriterades sökandet efter fullt uttryck av dofter och balans . Château Lamothe - Vincent också nytta av hans ständiga vilja att utforska nya sätt att vinframställning och mognar . Utbildnings erfarenheter i Frankrike , Nya Zeeland och Australien har öppnat sig för att behålla endast de bästa i den gamla och nya världen stilar .
 
Idag verkar frukten bäst och vi är säkra på att denna fjärde generationen kommer att veta hur man använder det ... "

Christophe VINCENT , 42 år gammal , har överlägsen vinodling och vinkunskap kvalifikationer . Fabien VINCENT , 39 , håller grader av Master of Wine Estate Management och Master of Science i biokemi .