Våra producenter

Hälsa på oss

Paul Buecher

Paul-Buecher

Paul Buecher

Paul Buecher familj har etablerats i hjärtat av Alsace vinregionen i mer än tre århundraden .
Idag växer de 30 hektar mark , men gården har hållit det väsentliga , det som gör sin identitet : sin familj karaktär .

Vingård sträcks på alla de bästa sluttningarna runt Colmar, dra nytta av den alsacien mikroklimat och de olika jordar som finns i regionen .
 
Önskan av Paul Buecher familjen är att odla så många olika terroir som möjligt för att avspegla alla originaliteten i denna motstycke region.
Gården av Paul Buecher familjen sträcker sig över tio byar .

Huvudsakligen runt Colmar , och en ny vingård i Leimbach , i södra delen av Alsace vinvägen .

Dessa områden är den soligaste och torraste i regionen. Närheten till skog , berg , eller till och skillnaden i höjd ( 190-430 meter ) har en inverkan på mikroklimatet i vissa terroir , vilket gör dem mindre torra .
De odlar mer än 50 paket utspridda på alla olika terroir i Colmar regionen . Denna mix av jordar ger dem möjlighet att hitta det bästa stället att plantera  var och en av de druvsorter.

 

 

Paul Buecher - Cuvée Traditionnelle.

Vinerna traditionella klassike AOC Alsace. Fruktig, lätt, torr, är trevlige.  De anpassar sig väl med aptitretare, enkla rätter och specialiteter från Alsace: surkål, pajer, osv.

Paul Buecher - Reserve Personnelle

Detta är med "Personlig Reserve" familjen Buecher visar sin kunskap, sin stil! .
Dessa viner är blandningar av olika parceller som ligger i manga forskellige dale, och backar. Målet är att uppnå största möjliga regelbundenhet samtidigt återspeglar karaktären av varje årgång.
Den "Personlig Reserve" kännetecknas av sin rikedom och mogen frukt. Dessa viner är mycket trevliga att dricka deres balans och karakter gör dem till stora viner för gastronomi. En vacker struktur gör att dessa viner ålder vackert 5-10 år, men de är redo att dricka sin försäljning.

Paul Buecher - Cuvée D'Exception

Dessa viner är, terroir viner, erkända exceptionella årgångar eller originella val. Detta är våra "hjärtat slag!" I källaren, när en av våra viner kännetecknas av dess kvalitet och framför allt genom sin originalitet, kan vi besluta att de inte ansluta sig till Reserve Personnelle, men att göra det en speciell årgång. Således föds de exceptionella årgångarna

Paul Buecher - Grand Cru

På toppen av områdets viner: Alsace AOC Alsace Grand Cru!
De 51 bästa backarna i regionen.  Dessa viner är de verkliga terroir viner från Alsace.
Domaine Paul Buecher, ejer Grand Cru parceler som, Brand, Hengst, Sommerberg, som producera viner mer koncentrerad, mer strukturerat och mer komplexa.

För att markera skillnaden i karaktär mellan Grands Crus, valde Paul Buecher en särskild etikett för varje jord.

Paul Buecher - Vendanges Tardives

Under senare år har ett antal fält ytor utvalda för sin förmåga att utföra druvorna mogna. Dessa vinstockar är speciellt behandlade för att ge skörd sen skörd. Om sélection de grains nobles förblir förbehållet stora årgångar kan den sena skörden produceras nästan varje år.
Dessa stora söta viner eller söta, hålls 2 till 3 år i våra källare före försäljning.

Paul Buecher - Sélections de Grains Nobles

Under senare år har ett antal fält ytor utvalda för sin förmåga att utföra druvorna mogna. Dessa vinstockar är speciellt behandlade för att ge skörd sen skörd. Om sélection de grains nobles förblir förbehållet stora årgångar kan den sena skörden produceras nästan varje år.
Dessa stora söta viner eller söta, hålls 2 till 3 år i våra källare före försäljning.

Paul Buecher - Cremant D'Alsace

Paul Buecher familjen har börjat producera Cremant d'Alsace från 1978, bara två år efter det att drifttillståndet. Dessa mousserande viner utarbetas enligt den Méthode Traditionelle (som i Champagne). De har blivit en specialitet for vår egendom. Cremant står nu mer än 25% av produktionen och ofta lyfts fram i blinda provningar.

Till skillnad från de övriga Alsace viner, är hemligheten bakom denna mousserande vin blandningen av olika druvsorter, Terroirs och även olika årgångar. Våra tillgångar för att göra trevliga och stadig Cremant är en stor vingård och 25 års erfarenhet! Så var och en av tre Cremant vi producerar varje år visar en tydlig karaktär.