Våra producenter

Hälsa på oss

Varvaglione

Varvaglione

Vigne & Vini bygger på tradition och teknik som är dess tecken på åtskillnad. Cosimo och Maria Teresa Varvaglione har konstruerat ett dynamiskt och motiverat team av medarbetare, ge liv till en vingård inspirerad av en tre generation tradition av Varvaglione familjen i vinindustrin. Ett utmärkt vin föds först i vingårdarna och får sitt mål på bästa sätt endast om det är omhändertagen i en konstant och idogt sätt användbar i källaren.
Vigne & Vini tar hand om kvaliteten på sina viner med noggranna urvalet av bara de bästa druvorna, försiktiga val under skörden, noggrann kontroll av processerna för vinframställningen och en ständig strävan efter perfektion i källare tekniker. Idag Vigne & Vini är i full utveckling uttalas av två produktionsanläggningar: den gamla källaren för att tillverka och förädla vinerna och buteljering anläggningen.
I hjärtat av Apulien, med hjälp av gynnsamma klimatförhållanden för vinodling, bedriver Vigne & Vini ett ambitiöst projekt i en flaska eller fånga fascinationen av en kultur att ägna sig åt tillverkning av viner som, skiljer sig från konventionen, med fokus framför allt på infödda druvor som ett modernt uttryck för en antik tradition. Detta visas i den långa och prestigefyllda lista över utmärkelser under åren.

Det är den mest fundamentala roll som vinmakare. Det är konstigt men i Vigne & Vini vinmakaren och ägaren är samma person. På detta sätt som upptäcker att flaskan har användbar säkerheten i en referenspunkt brinner Cosimo Varvaglione. I mitten av stor framgång i den senaste internationella vintävlingar, Fokuserar Vigne & Vini alltmer med övertygelse och envishet på kvaliteten på sina produkter.

På denna bördiga mark omgiven av små stenmurar, kan man njuta av en utsikt som förenar den intensiva gröna vingårdarna och silver reflexer urgamla olivträd, Vigne & Vini has've kunnat kombinera ny teknik med gammal tradition, som producerar en utmärkt utbud av viner framställda av inhemska druvor av zoals Salento Negroamaro, Malvasia Nera, Malvasia Bianca, Aglianico och Verdeca. Bolaget har en rad av ekologisk användbar Vilka viner produceras med druvor från ekologisk odling odlas i regionen Apulien.